domingo, 7 de diciembre de 2014

SSCGTHJ23 - DIMARTS DIA 9 JORNADA REIVINDIVATIVA HEMODINÀMICA CARDIACACompanyes i companys


La Secció Sindical de la CGT a l’Hospital Joan  XXIII de Tarragona van engegar al  gener de 2012, una campanya demanant l’obertura de la Unitat d’ Hemodinàmica cardíaca al nostre Hospital, les 24 hores al dia, els 365 dies a l’any.


Amb l’objectiu de sensibilitzar i informar a les usuàries i usuaris de Tarragona sobre la importància d’aquest servei de referència per tota la província, en l’acompliment del Codi IAM, i basats en l’informe d’Activació del Codi Infart, fet pel Cap Territorial del SEM a Tarragona  l’any 2009, i amb l’últim informe sobre el Rendiment assistencial i científic del Codi IAM presentat a l’Acadèmia de Ciències mèdiques a l’abril d’aquest any, que avalen la nostra demanda i que acompanyarem  de les signatures recollides des de fa catorze mesos,  i que lliurarem al Dr. Mercadé, Delegat Territorial de Salut a Tarragona.


Per tal de explicar el desenvolupament d’aquesta campanya, hem convocat el DIMARTS vinent, 9 DE DESEMBRE A LES 11:30H A LA SEU DELS SERVEIS TERRITORIALS DE SALUT A TARRAGONA (Avinguda Reina Maria Cristina, 54), on realitzarem una roda de premsa, i ens agradaria comptar amb la vostra presencia.

http://www.slideshare.net/cgtfesancat/20141209-sscgthj23-convocatria-roda-premsa-hemodinmica

http://www.slideshare.net/cgtfesancat/20141209-sscgthj23-cartell-hemodinmica