martes, 7 de julio de 2015

JORNADA DE LLUITA I TANCADA A L'HOSPITAL JOAN XXIII 9 JULIOL


Benvolgud@s,

Des del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona ens adrecem a vosaltres per tal de convidar-vos a participar en la III JORNADA DE LLUITA I TANCADA EN DEFENSA DE L'HOSPITAL JOAN XXIII que es realitzarà el dia 9 de juliol d'aquest any.

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, format pels sindicats CGT i Co.bas, la CUP i persones a títol individual organitza la III jornada de lluita en defensa de l'Hospital Joan XXIII, per tal de denunciar el desmantellant del nostre hospital, amb unes conseqüències nefastes per al personal que hi treballa i també per al conjunt d'usuàri@s que en rebem atenció.

Amb la jornada de lluita a l'Hospital Joan XXIII, el Grup de Treball vol reivindicar l’aturada i la reversió del procés privatitzador de la sanitat, l’externalització de serveis i la fragmentació de l’ICS. També vol reclamar un sistema totalment públic de titularitat, provisionament i de gestió, que eviti l’opacitat i que impedeixi fer negoci amb la salut de les persones.

El Grup de Treball vol denunciar la privatització encoberta de la sanitat a la nostra ciutat i demana la retirada dels Plans Funcionals, embrió del Consorci Sanitari de Tarragona que implica la mercantilització de les dades mèdiques dels pacients a través del Visc+, l'exclusió del sistema sanitari de persones migrades o sense casa, triple llistes d’espera...

Durant la jornada participaran : Marea Blanca de Lleida, Rebel.lió Bellvitge, CUP Reus-Cas Innova, G.T. Tarragona, el cantautor Fito Luri, el grup Tornavís Teatre, grup de swing i més...

Ens agradaria que vosaltres ens ajudéssiu a fer difussió de l'acte i que participéssiu en la defensa de la nostra sanitat pública.

Quan disposem del cartell, us el farem arribar.

Salut i Sanitat Pública sempre,