jueves, 16 de octubre de 2014

CONCENTRACIÓ EN PROTESTA DE LA PRIVATITZACIÓ DE LA SANITAT. FEM FORA LES EMPRESES DE LA SANITAT!!



Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII de Tarragona

El Sistema Públic de Sanitat està sent atacat, desmantellat, venut i mercantilitzat pels actuals governs, còmplices de l’oligarquia financera.

Aprofiten la crisi i posen l’excusa del deute públic. Segresten la sobirania popular i ens menteixen dient que no hi ha alternativa. Per aquesta gent la salut és un gran negoci, tot és negoci. I tot això envoltat d’un clima d'intensa corrupció!

Sales i llits hospitalaris tancats, serveis suprimits, llistes d’espera incrementant-se, treballadores acomiadades o subjectes a ERES, disminucions salarials, manca de renovacions i substitucions, malats desatesos fins a conseqüències gravíssimes, inclosa la mort. Aquest procés ve de lluny i es tracta de parasitar el sistema públic, externalitzar els serveis, la gestió i la propietat.

Totes aquestes retallades són enormes, sostingudes i creixents, ja malauradament quotidianes, cada cop més agressives, argumentades des d’una fal·laç “legitimació” electoral. El pla de Boi Ruiz de trossejar la sanitat pública en 20 empreses per vendre les millors és una estafa més, el Conseller de Salut de la Generalitat va ser el president de la patronal de sanitat catalana i actualment continua treballant pels mateixos interessos des del govern en comptes de pel conjunt de la ciutadania.

I que a Tarragona s' ha materialitzat amb la creació d'un CONSORCI sanitari, que agrupa als diferents proveïdors sanitaris, creat amb total opacitat i transparència, d'esquena als professionals sanitaris i usuaris.

Per això DIVENDRES, 17 D'OCTUBRE , A LES 12:30, vina a la Concentració de protesta al Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, Carrer Enric d'Ossó, 1, 43005 Tarragona.

Vina a defensar el dret a la salut de les persones, aconseguit amb l’esforç de generacions de ciutadans d’aquest país.

Comparteix aquest mail amb els teus companys, amics i familiars.


Salut i Sanitat Pública!!